Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 12:00 12:50 - 15:10
Yabancı Dil: Arapça İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda imam hatip ortaokulu bulunmaktadır.

WEB - https://zaferkilicihl.meb.k12.tr

Adres - Abdullah Paşa Mah. Prof Dr Turan Yazgan Cad. No 49 Merkez Elazığ ///// Okulumuza Belediyenin Bahçelievler Otobüsleri ve HAKSEN Toki ile Bahçelievler Mahalleiçi Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Elazığ - Bahçelievler Mahallesi

Ulaşım Elazığ Belediye araçlarından Bahçelievler Otobüsü, Özel Minibüslerden Bahçelievler Mahalle İçi Minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.