Değerlerimle Yaşıyorum Projesi Kapsamında Okulumuzda Yaptığımız Resim, Şiir, Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı.

10.05.2023 136

“Değerlerimle Yaşıyorum” projesi kapsamında doğruluk, dürüstlük, adalet temalı lise öğrencileri arası şiir, kompozisyon yarışması ile ortaokul öğrencileri arası resim yarışması sonuçları belli oldu.

Şiir dalında Kerem Uçak birinciliğe, Güllü Genç ikinciliğe, Esma Akyiğit üçüncülüğe layık görüldü.

Kompozisyon dalında Beyzanur Aslan birincilik ödülüne, Ahsen Serra Bilen mansiyon ödülüne layık görüldü.

Resim dalında Ceren Sırlıer mansiyon ödülüne layık görüldü.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere akıllı saat, akıllı bileklik ve bluetooth kulaklık hediye edildi.

10-05-202310-05-202310-05-202310-05-2023

Adres:
Abdullah Paşa Mah. Prof Dr Turan Yazgan Cad. No 49 Merkez Elazığ ///// Okulumuza Belediyenin Bahçelievler Otobüsleri ve HAKSEN Toki ile Bahçelievler Mahalleiçi Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.