Doğruluk, Dürüstlük, Adalet Temalı Resim Şiir Kompozisyon Yarışması

18.01.2023 401

Okulumuzda "Doğruluk, Dürüstlük, Adalet" temasıyla lise öğrencileri arasıda şiir ve kompozisyon; ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenlenecektir.

Eserler 17 Ocak - 24 Mart 2023 tarihleri arasında Türkçe Öğretmenimiz S. Ceren KURT ve Edebiyat Öğretmenimiz Suna YILMAZ'a teslim edilebilecektir. Eserlerin değerlendirilmesi 27-30 Mart 2023 tarihinde yapılacak olup, sonuçlar 31 Mart tarihinde açıklanacaktır.

Başvuru koşulları:

- Şiir veya kompozisyon eserinin bilgisayar ortamında Times New Roman 12 punto ile yazılması ve eserin iki sayfayı geçmemesi gerekmektedir.

- Resimlerin resim kağıdına çizilmiş veya boyanmış olması gerekmektedir.

Ödüller:

Her dalda dereceye giren öğrencilerden;

Birinci seçilen eser sahibine akıllı saat,

İkinci seçilen eser sahibine akıllı bileklik,

Üçüncü seçilen eser sahibine bluetooth kulaklık

verilecektir.

Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur...

18-01-202318-01-2023

Adres:
Abdullah Paşa Mah. Prof Dr Turan Yazgan Cad. No 49 Merkez Elazığ ///// Okulumuza Belediyenin Bahçelievler Otobüsleri ve HAKSEN Toki ile Bahçelievler Mahalleiçi Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.