..::: GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE ÇOCUK İSTİSMARI SEMİNERİ :::..

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Güvenli İnternet Kullanımı ve Çocuk İstismarı konulu seminer verildi.

11.03.2015 1919

Seminer 3 oturumda yapıldı.

05.03.2015 Perşembe günü saat 13:00´ da okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından Çocuk İstismarı ve Güvenli İnternet kullanımı hakkında velilerimize; 10.03.2015 Salı günü saat 14:30´ da öğretmenlerimize yönelik seminer düzenlendi.

9-10-11.3.2015 tarihinde ise okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni tarafından öğrencilerimize yönelik Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili seminer düzenlendi. Öğrencilerimizin seminere ilgisi oldukça fazlaydı.

Adres:
Abdullah Paşa Mah. Prof Dr Turan Yazgan Cad. No 49 Merkez Elazığ ///// Okulumuza Belediyenin Bahçelievler Otobüsleri ve HAKSEN Toki ile Bahçelievler Mahalleiçi Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.